Turnus høst-24 hos NEMUS Lørenskog

Møteplass for turnus og veileder 0 svar 21 visninger

 

Kiropraktor/turnuskandidat søkes 

Har du lyst til å bli en del av et tverrfaglig team i en større og godt etablert klinikk på Lørenskog? 
Da vil vi gjerne høre fra deg! 

NEMUS Lørenskog søker en dyktig, driftig og utadvendt turnuskandidat. Stillingen er en fulltidsstilling, men stillingsprosenten kan være fleksibel ved riktig kandidat, da vi kan overlappe litt med egne ressurser men primært ønskes kiropraktor/turnus på heltid.  Stillingen er opparbeidet, men driftes for tiden av vikar da vedkommende som innehar stillingen er i barselpermisjon. Stillingen har derfor stort potensialet.  
 
Vi er en godt innarbeidet klinikk med god pasienttilgang og sentral beliggenhet i Lørenskog. Klinikken består i dag av 4 kiropraktorer, 2 fysioterapeuter, 1 osteopat og 2 massører. Vi kan tilby et trivelig og inspirerende arbeidsmiljø med et bra tverrfaglig samarbeid og har i mange år hatt god kommunikasjon med kommunens leger og fysioterapeuter.  Vi har også fokus på det sosiale i klinikken og et trivelig arbeidsmiljø hvor man blir sett og hørt. Vi liker å lære av hverandre og har interne møter hvor vi snakker om praktiske ting i klinikken samt går igjennom kasuser, div behandlingsmodaliteter osv.  Klinikken har opp gjennom årene hatt mange turnuskandidater, og følger opp tett etter ønske og behov. Vi er en del av NEMUS kjeden som har fokus på faglig høy kompetanse du vil derfor som en del av vårt team få tilgang på masse faglig oppdatering og kursing igjennom NEMUS sentralt.   
 

Klinikken behandler i dag alt fra spedbarn til godt voksne og idrettsutøvere, og er en tverrfaglig klinikk der enkelte behandlere har spesialkompetanse. Vi ønsker helst en kiropraktor/turnus med interesser for behandling av barn og spedbarn da vår nåværende kiropraktor innehar disse egenskapene, men det er ikke et must.  

Det er en fordel om du også har tilleggskompetanse/ønsker å fordype deg i fokusert trykkbølgebehandling, tørrnåler/dry needles, men ikke noe krav.  Interesse for behandling av idrettsskader er også fordelaktig, da vi både behandler mange utøvere på klinikken og har behandlingsavtale med idrettsklubber og bedrifter. 

Vi ønsker å ligge langt fremme når det kommer til IT løsninger og teknologi. Derfor bruker vi journalprogrammet Patiensky med online booking og helsekommunikasjon via Norsk HelseNett, SMS varsling om timeavtale, Exor Live for treningsveiledning, og selvbetjent betalingsautomat for pasientene. Vi benytter også PraksisLiv for avlastende sekretærtjenester.  Dette for å lette og effektivisere flyten i klinikken. 

Er du en positiv, omgjengelig og engasjert person som ønsker å holde seg faglig oppdatert og jobbe i et team vil vi gjerne ha deg med på laget. Du må beherske norsk eller nordisk språk flytende, både skriftlig og muntlig. 

Tiltredelse høst -24 
 
Om klinikken 

<a href="

NEMUS Lørenskog
">NEMUS Lørenskog er en tverrfaglig med 10 terapeuter. Vi behandler alle typer muskel- og leddlidelser. Klinikken ligger sentralt på Lørenskog, kun 15-20 min fra Oslo sentrum.  

Vi holder til trivelige lokaler i 4. etg på Metro senter. Det er gode parkeringsmuligheter rett utenfor med kort avstand til kollektivtrafikk. 

Klinikkene er medlem av Helsegruppen NEMUS. Du finner mer informasjon om oss på www.nemus.no/lorenskog 

 

Høres dette interessant ut, vennligst send søknad med CV til grete.braaten@nemus.no eller kontakt Grete for ytterligere informasjon på 45 87 60 50.  

Ikke nøl med å kontakte oss hvis du lurer på noe. 

Ser frem til å høre fra deg!