Søker kiropraktor heltid eller deltid i Oslo sentrum

Oppslagstavlen 0 svar 59 visninger
Lyst på ny jobb eller kjenner noen som vil flytte på seg? Se her da!
Tverrfaglig klinikk midt i Oslo sentrum (Bogstadveien) søker etter ny kiropraktorkollega. Klinikken flyttet inn i helt nye lokaler i mai 2023.
Klinikken består av kiropraktor som skal i barselpermisjon rundt september/oktober, erfaren fysioterapeut, muskelterapeuter og osteopater. Det er også et stort team som jobber i kulissene med markedsføring, nettsider og annet. Vi ønsker at du skal jobbe hos oss i en 100% stilling. Om du ikke kan jobbe 100% kan du selvfølgelig jobbe gradert. Du vil ta over en godt etablert liste, dette er en veldig god kickstart for et langvarig samarbeid.
Klinikken har også et stort topp moderne treningslokale. Om du brenner for å jobbe med rehabilitering og trening, eller trenger mølle for utredning av hodeskadepasienter er dette stedet for deg. Vi har også trykkbølge som du vil ha tilgang til å bruke.
Du kommer også til å få tett faglig oppfølging på klinikken om dette er noe du ønsker for å utvikle deg videre som kliniker. Klinikken benytter seg av Physica journalsystem og er tilkoblet NHN. Vi har avtale med alle de største forsikringsselskapene.
Les om oss på https://torpogco.no/.
Om du ønsker å ta en uforpliktende prat kan du kontakte Mari Jaeger på telefon 92239454 eller sende en e-post til mari.jaeger@torpogco.no.