NEMUS Nittedal søker turnus i 50% stilling høsten 24

Møteplass for turnus og veileder 0 svar 16 visninger

Vi ser etter en turnus som er faglig nysgjerrig og motivert. Du bør være omgjengelig, serviceinnstilt og en driv i deg til å lykkes i privat praksis. Du kan begynne i en 50% stilling også bør det være  muligheter for mer etterhvert.

Personlig egnethet vektlegges, og fleksibilitet i forhold til arbeidstid må regnes med. Vi har åpent til 19 de fleste dager så noe kveldstid og tidlig oppstart er fordelaktig.

Vi søker deg som er engasjert i faget og vil gjerne utvikle deg selv i en eller annen retning. Det kan være innenfor rehabilitering/idrettsmedisinsk kompetanse. Det kan være nevrologiske tilstander, langvarig smertetilstander eller kvinnehelse/pediatri for eksempel.

NEMUS Nittedal skal utvide lokalene slik at vi får et treningsrom og behandlingsrom til. Dette gjør det enklere å følge opp idrettsutøvere i rehabilitering og alle pasienter med behov for trening/veiledning av øvelser osv. 

Vi tilbyr:

-Konkurransedyktige betingelser

-Forsikringsoppgjør er satt bort til ekstern aktør

-Helsenett med Physica

-Et godt og faglig sterkt arbeidsmiljø

-Godt samarbeid med andre helseaktører i området.

-Trykkbølge, rESWT

-Graston, såletilpassning.

-Treningsrom med tredemølle, knebøystativ og frivekter. 

-Tilgang til diagnostisk ultralyd

Klinikken er godt etablert. Vi holder til i nyoppussede lokaler ved Mosenteret på Rotnes i Nittedal, 20 minutter med bil fra Oslo. 

Ta en titt på nettsiden vår:

NEMUS Nittedal

Oppstart sommer/høst 2024. Søknadsfrist 15 juni. Søknad med CV sendes til: bjorn.helland-kigen@nemus.no. Ring meg gjerne for en prat, mobil: 91789958.