NaprapatTeamet Oslo Sentrum søker ny kollega!

Oppslagstavlen - kjøp/salg/stillingsannonser 0 svar 11 visninger

Vi søker ny kollega for langsiktig engasjement!
Vi søker deg som er lærevillig og kunnskapstørstende, utadvendt og liker å jobbe sammen i team. Du kommer til en arbeidsplass med mye kunnskap, latter og glede! Du vil jobbe som konsulent, tilsvarende fulltid, og får ta over en eksisterende kundeliste da vi har en som nå søker nye utfordringer på egen hånd.

Klinikken har eksistert siden 2005 og er altså godt opparbeidet med et bra
renommé i området. Beliggenheten er midt på Egertorget på Karl Johan i Oslo. Vi er i dag 3 naprapapater på huset, men kan gjerne se for oss å samarbeide med andre liknende yrkesgrupper.
NaprapatTeamet har et nettverk bestående av flere klinikker, med blandt annet årlige Team-samlinger og annen utbytting av faglig kompetanse samt hygge.Vi søker nå etter en behandler for langsiktig engasjement, med oppstart juli/ august eller etter avtale. Har du erfaring er det selvsagt et pluss, men ikke en nødvendighet. Det er viktig at du i din behandling bruker både manipulasjon og muskulære teknikker. Nålebehandling er et pluss. Vi ser først og fremst etter en naprapat, kiropraktor, osteopat eller manuell terapeut.
For mer informasjon, se www.naprapatteamet.no.
Dersom dette høres interessant ut, så ikke nøl med å ta kontakt.

Martine Gleditsch
martine@naprapatteamet.no
Tlf: 98 88 99 21