Ledig kiropraktorstilling i Trondheim.

Oppslagstavlen 0 svar 38 visninger
Anne Bjerke 12 måneder

Vi søker en sporty kiropraktor til en 100% stilling snarest. Vi er en framtidsrettet tverrfaglig klinikk med fysioterapeut, kiropraktor, yogainstruktør og sekretær. Du vil ha en topp moderne klinikk fullt utstyrt inkl Physica og Merlin betalingsautomat. Dine pasienter kommer direkte til deg, via andre terapeuter og forsikring. Pasientgruppen er i alle aldre og en del idrettsrelatert. Det vektlegges tverrfaglig samarbeid og et morsomt sosialt miljø. Klinikken har en idrettslig profil og det er ønskelig at du har videreutdanning/kurs innen idrettsmedisin. Du vil ha gode betingelser i en 60/40% avtale i din favør.

Klinikken holder til på Piren og er en del av tre samarbeidende klinikker i Trondheim (tidligere Eureka Kiropraktikk). Vi er en sporty gjeng gladlakser som er like mye venner som kollegaer. Trivsel og fagintegritet står i høysete. Flere av Norges fremste idrettsutøvere søker vår faglige ekspertise, men vi ser også Olga på 80 og Petter på 5!

Våre behandlingsmetoder er basert på forskning og klinisk erfaring innen nerve-muskel- og skjelettsystemet. Vi jobber for å fremme et helhetlig helsetilbud gjennom fysioterapi, kiropraktikk, yoga, kosthold, bevegelse og stressmestring.

Slå på tråden om det er noe du lurer på; 98076273

CV og søknad sendes pr mail til haraldur.arnason@gmail.com