Kiropraktor søkes til Sunndal

Oppslagstavlen 0 svar 41 visninger

Kiropraktor søkes til Sunndal.

Hei. 

jeg ønsker meg en kollega som kan være med å løfte klinikken videre. Klinikken har mye potensiale å hente, men som blir uforløst pga. mangel på tid og kiropraktor kollega. Klinikken ligger midt i industriområdet i Sunndal kommune, med mange store bedrifter rundt seg, og er i nye lyse, moderne lokaler med tilgang til treningssal.

God mulighet for den rette kiropraktoren med gode vilkår og trygge rammer til å bygge praksis.

Klinikken har pasienter i alle aldersgrupper.  Men hovedsakelig mest kvinner og barn pr. i dag, så her er det mange pasienter å hente for rette person. 

jeg tilbyr et godt arbeidsmiljø med fokus på både faglig og sosialt fellesskap.

- Gode leiebetingelser - Fleksible arbeidstider - Helsenett og Pasientsky journalsystem. Klinikken Har god dialog med fastlegene og fysioterapeutene, og får pasienter henvist fra dem.  I samme etasje som klinikken, er også bedriftshelsetjenesten Avonova.

Klinikken har avtale med de fleste forsikringsselskap.

Jeg er villig til å dekke utstyr, så du kan fokusere på å bygge praksis og pasientportefølje. klinikken verdsetter faglig bredde så skriv gjerne om du har noe spesielt du er interessert/spesialisert i. 

Jeg ser etter deg som er

  • engasjert og godt faglig oppdatert
  • selvstendig, positiv og imøtekommende
  • evne til å bygge praksis

 

kan dette være noe for deg, Ta kontakt ved interesse og få mer info.
Ved spørsmål eller søknadsinnsending benytt a.gjersvik@gmail.com, eller ring Øra’s Kiropraktorklinikk på 48362210 for en hyggelig prat.

 

MVh

Åshild Gjersvik, MNKF.