HMS Kiropraktikk Haugesund Turnus

Møteplass for turnus og veileder 0 svar 51 visninger

HMS Kiropraktikk i Haugesund søker turnus kiropraktor i 100% stilling. Du vil jobbe som turnus Kiropraktor i et tverrfaglig kontorfellesskap på Haugesund Medisinske Senter i Helsehuset Haugesund. Senteret består av kiropraktorer, allmennleger, fysioterapeuter, ortopedi, ernæring, hudlege, sexolog, og treningssenter på samme etasje.  

Vi ønsker en engasjert, dyktig, kunnskapsrik og utadvendt turnus kiropraktor med god kunnskap innen behandlingsområder og forebyggende trening av nakke, rygg, skulder, knær og ankler. Du bør være ambisiøs med ønske om jevnlig oppdatering og etterutdanning og være innstilt på tverrfaglig samarbeid med de andre terapeutene på klinikken.  

Ønskede kvalifikasjoner og erfaring: -Autorisert turnus kiropraktor hos NKF  -Selvstendig, positiv og profesjonell - Motivert og ambisiøs -Beherske norsk flytende, både muntlig og skriftlig   Vi kan tilby: - En utfordrende stilling i et spisset og godt fagmiljø - Meget bra arbeidsmiljø med trivsel, kunnskap og tverrfaglighet som sentrale verdier - God pasienttilgang - Henvisinger og samarbeid med lege som har samme venterom - Mulighet med observasjon av din pasients på andre avdelinger  - Trykkbølge - kontor med kiropraktikkbenk  - Enkel adkomst med buss - Bruk av sentralbord - Bruk av treningssenter på samme etasje  

HMS Kiropraktikk en tverrfaglig kiropraktikk klinikk i Haugesund sentrum. Haugesund Medisinske Senter tilbyr kiropraktikk, fysioterapi, allmennlege, hudlege, ortopedi, ernæring, sexolog og trening på treningssentrum. Vi behandler alle typer muskel- og skjelettlidelser og har derfor samlet flere av de mest anerkjente behandlingsformene for dette feltet under ett tak.   

Er du interessert i å vite mer om oss, se våre hjemmesider:  

HMS Kiropraktikk – Kiropraktor Haugesund
 eller ta direkte kontakt med eier av klinikken: James Rijkuiter på tlf. 46 88 17 77, jamesrijkuiter@hotmail.com