Ganddal terapi & trening Sandnes søker kiropraktor

Oppslagstavlen 0 svar 54 visninger

Ganddal Terapi og Trening holder til i Sandnes og er en av de største tverrfaglige klinikkene i distriktet med 20 terapeuter. Vi har fysioterapi, manuellterapi, psykomotorisk fysioterapi, kiropraktikk, fotterapeut, ernæringsterapeut, massør og coach. Ved samarbeid på tvers av ulike fagretninger kan vi skreddersy den beste behandlingen for pasientens muskel og skjelett plager. Klinikken er også en veiledningsklinikk for master studenter i manuellterapi og psykomotorikk.  

Vi kan tilby kjekke kolleger, gode muligheter for faglig utvikling og tverrfaglig samarbeid. Du får eget behandlingsrom, utstyr, markedsføring samt tilgang til stor og velutstyrt treningssal. Vi bruker Physica journalsystem og er tilkoblet Helsenett.

Du vil jobbe som selvstendig næringsdrivende i en allerede etablert klinikk. Her er det gode muligheter for rett person.

Vi søker deg som enten har drevet privat praksis i noen år og ønsker nye utfordringer, eller deg som har mindre erfaring, men stort engasjement og drive.

Vi søker deg som ønsker å bidra aktivt til tverrfaglig læring og deling i et faglig orientert team, gjennom oppmerksomhet og høy grad av eget initiativ

Det er viktig at du er en lagspiller, som ønsker å få ut det beste av både deg selv og dine kolleger.

Vi er opptatt av å gi våre pasienter best mulig behandling og oppfølging. Vi er på jakt etter deg som også etterstreber dette, samtidig som du har en evne til å møte mennesker der de er. Har du ett smittende humør og ett vinnende vesen setter vi stor pris på det.

Personlige egenskaper:

· Imøtekommende, oppmerksom og initiativrik

· Faglig engasjert og motivert for kontinuerlig faglig oppdatering og utvikling

· Kunne jobbe selvstendig samtidig som du er opptatt av fellesskapet

· Ha gode kommunikasjonsevner både skriftlig og muntlig

· Det legges stor vekt på personlig egnethet

SØKNADSFRIST 1. mars 2023

Søknad kan sendes til: sh@gtt.no

Kontaktperson: Sigbjørn Hjorthaug - Tlf: 45043860

Hjem">www.gtt.no