Ålesund kiropraktorklinikk til salgs - gyllen mulighet

Oppslagstavlen 0 svar 30 visninger
Kiropraktorklinikk til salgs i Ålesund sentrum
Ønsker å eie din egen veletablerte kiropraktorklinikk eller leie den til fast pris? Nå har du sjansen til å overta Ålesund Kiropraktorklinikk, en veletablert praksis med en solid historie med fokus på pasientomsorg og diagnostikk. Meget godt innarbeidet praksis selges/leies ut grunnet mangel på kapasitet til å drifte klinikken eksternt fra Oslo. Nåværende kiropraktor har også måttet trappe ned på arbeidsmengden av helsemessige årsaker og må muligens slutte. Her er en gyllen mulighet til å ta over en veldig god praksis med alt tilrettelagt fra første arbeidsdag.
 
Omsetning
Omsetning pr terapeut som har jobbet på klinikken har ligget mellom NOK 1.100.000 – 1.600.000 årlig.
 
Lokasjon:
Ålesund sentrum, lihauggata 8.
 
Historie og Bakgrunn:
Klinikken ble grunnlagt av den anerkjente kiropraktoren Jens Kjersem anno 1980. Etter mange år med suksess tok jeg over driften etter endt turnustid i 2016. I 2018 måtte jeg flytte til Oslo av familiære årsaker og siden den tid driften eksternt fra oslo med god suksess. Denne klinikken hadde ikke blitt solgt dersom jeg var bosatt i Ålesund.
 
Om Klinikken:
Kiropraktorklinikken i Sentrum (Ålesund Kiropraktorklinikk) har etablert seg som et trygt og pålitelig senter for helhetlig helse i lokalområdet. Vi har en stor og lojal pasientbase, bestående av både nye og gamle pasienter, som setter pris på vår personlige tilnærming til behandling.
Inkludert i Salget:
Pasientbasen og alt av utstyr/inventar er inkludert i salget, slik at du kan fortsette driften sømløst og med minimal oppstartsinvestering.
Inventarlisten (kortfattet)
o Hi-lo benk
o Automatisk fleksjon-distraksjon benk
o 2 behandlingsbenker
o Møbler
o PC, pult, klinisk utstyr
o Resepsjonsbenk
o Storz medical trykkbølgeapparat
Nettsiden som er SEO optimalisert som #1 på relevante søk gjeldende søk på kiropraktor i byen.
 
Pris: 500.000
Nedbetaling maks over 4 år med 0% rente.
Åpen for forhandlinger og løsninger som kan gjøre terskelen lavere for kjøper. Det kan også være mulig å leie til en fast pris ink. Inventar med alle rettigheter som eier.
 
Husleie:
114kvm
3 behandlingsrom med mulighet til å utvide.
3 toalett, kjøkken og bod.
20.000 pr mnd.
 
Konfidensialitet:
Alle henvendelser via e-post, SMS eller telefon blir behandlet med streng konfidensialitet og vil bli holdt mellom oss. Din personlige informasjon og eventuelle spørsmål eller bekymringer vil bli behandlet med den ytterste respekt og diskresjon.
 
Kontaktinformasjon:
Er du den rette personen til å ta over denne spennende kiropraktorklinikken? Ta kontakt med meg, Michael, på e-post: michael@dhb.no eller telefon: 40617270 for mer informasjon og for å avtale en visning.
Web: www.aalesundkiropraktorklinikk.no