Skrivekurs; hvordan skrive og bygge opp en god mediasak?

Dato

20.04 - 20.04.2024

Tid

Kl. 10:00 - 16:00

Sted

NKF, Lilleakerveien 31, oppgang B

Påmeldingsfrist

16.04.2024

NKF arrangerer gratis skrivekurs for 10 medlemmer 

 

Bakgrunn 

Sentralstyret er i gang med det strategiske politiske arbeidet for å vinne tilbake de 100 millionene i refusjonsordningen som gikk tapt under behandlingen av statsbudsjettet 2024. I denne kampen ser vi et presserende behov for å være mer synlig i mediebildet både nasjonalt og regionalt. Til dette trenger vi at enkeltmedlemmer engasjerer seg. Det er ingen tvil om at det er langt enklere å få inn saker i mediene som enkeltperson enn det er å få saker på trykk som forening. Derfor ønsker NKF å legge til rette for at enkeltkiropraktorer rundt om i landet skal kunne ta pennen fatt.  

 

NKF ønsker å samle skriveglade medlemmer til et gratis kurs i grunnleggende skriveferdigheter. I tillegg vil gruppen lære mer om hvordan man bygger opp og vinkler mediesaker, og hva slags saker som har aktualitet. Jo bedre en sak er gjennomtenkt og forberedt, jo større sjanser er det for å få saken inn i media. 

 

Ønsker du å være en del av NKFs satsning mot media? 

Skriv en tekst på ca 12-14 setninger om hvorfor du gjerne vil være med. Kort om deg selv, litt om motivasjonen din og hva du mener du kan bidra med. Deltakerne blir plukket ut på bakgrunn av teksten som er sendt inn. For at dette skal bli et godt og dynamisk kurs, har vi satt maks antall til 10 personer. 

 

Tekst sendes kathinka@kiropraktikk.no

 

Hvorfor er kurset gratis? 

Premisset for å delta er at alle deltakerne skal produserer to artikler i løpet av ett år.

 

NKF kan fritt bruke artiklene mot media for å fremme kiropraktikk på en god og positiv måte. Man blir selvsagt selv kreditert for artikkelen og kan bruke den fritt i egen profilering av seg og klinikken.  

 

Redaksjonen består av; 

Marcus Ogre – styremedlem 

Sindre Busk Witzøe – styremedlem 

Silje Steinert – informasjonsansvarlig NKF 

 

Max 10 deltakere, minimum 6.

 

Eventuelle reisekostander dekkes av den enkelte. Kurset er forbeholdt medlemmer av foreningen. Det blir servert enkel lunsj. 

 

Foredragsholder 

Line Haus jobber i dag som journalist og reporter i TV2 . Har tidligere erfaring fra VG og NRK, og vært konsulent for Mastiff. Holder interne foredrag for TV2 om å skrive mediesaker.

Mer informasjon om konkret kursinnhold vil bli publisert senere.  

Praktisk info

Arrangør
Norsk Kiropraktorforening

Godkjente timer/poeng
6

Kontakt oss

Har du spørsmål vedrørende dette kurset?

Kontakt oss

Kurskalendar

Hopp rett ned til innholdet