Webinaropptak: Hjernerystelse og SCAT5


Kurs: Webinaropptak: Hjernerystelse og SCAT5

Dato:
Ma 01.05 - 30.03 | 2023
Sted:
Webinar
Kursavgift:
Webinaropptak Hjernerystelse og SCAT5 - 300 NOK

Dette er et kurs kun for medlemmer. Logg inn for å melde deg på.

Hva gjør du når du mistenker en hjernerystelse? Hvordan vurderer man en hjernerystelse? Hva er SCAT-5 og hvordan benytte det? Når bør man henvise til sykehus/legevakt? Hva er oppdaterte råd og anbefalinger for tiltak i etterkant av en hjernerystelse.

Alle disse spørsmålene gir Truls Martin Straume-Næsheim deg svar på!

Foredragsholder

Truls Martin Straume-Næsheim er overlege i ortopedi ved Akershus universitetssykehus. Han har forsker og idrettsmedisinsk bakgrunn som stipendiat ved Senter for idrettsskadeforskning. Han har en PhD fra 2008 på temaet hodeskader i fotball. Til daglig er han ortoped på Ahus med knekirurgi, idrettsmedisin og hodeskader som spesialfelt. Fra 2011 til 2016 var Truls landslagslege for kvinnelandslaget i fotball og han har fortsatt forskningssamarbeid med Senter for idrettskadeforskning. Truls har god erfaring som foreleser og underviser i ortopedi og idrettsmedisin og har skrevet flere artikler og lærebokkapitler innenfor temaet.

NB:

Etter at man har "kjøpt" kurset, vil man få tilsendt link og passord dager etter. Er det helg, må det påregnes lengre tid. Får du ikke link, så send mail til post@kiropraktikk.no

KURSKALENDER

15.04 - 16.04 | 2023

Kvantumklinikken, Bulls gate 2b, Tønsberg

Fr 21.04 - 22.04 | 2023

Olympiatoppen Sportshotell