Årets kiropraktor 2023

Årets kiropraktor er tro mot seg selv og ikke vanskelig å be når det blåser som verst. En viktig støttespiller. 

Det er styreleders privilegium å avgjøre hvem som hvert år kåres til Årets Kiropraktor. I år var intet unntak, og da Anne Marie Selboskar Selven, under festmiddagen på Radisson Blu Bryggen Hotel i Bergen fredag kveld skulle dele ut årets pris, gjorde hun det med denne begrunnelsen.  

For et år vi har hatt!
Det har blåst heftig i år, og i motvind trenger man støtte og tyngde for å stå imot. 
Utmerkelsen årets kiropraktor gis til noen som ikke er redd for å snakke fra levra, og som ikke alltid er klar over i hvilken retning ordene treffer. 
Årets kiropraktor er tro mot seg selv og ikke vanskelig å be når det blåser som verst. En viktig støttespiller. 
Årets kiropraktor fikk sin autorisasjon som kiropraktor i 2009, i tillegg til å være fysioterapeut. Det er også flere bokstaver etter navnet og det er PhD. Den omhandlet migrene og cervikogen hodepine, i tillegg har det vært forskning på svimmelhet og sikkerhet innenfor manuell behandling. For tiden jobbes det med et stort forskningsprosjekt på nakkesmerter, via sin tilknytning på avd for tverrfaglig helsevitenskap, Institutt for helse og samfunn, Det medisinske fakultet, universitetet i Oslo. 
Dette medlemmet har sittet som representant i NKFs utvalg for forskning, fagutvikling og kvalitetssikringer, som representant i Fondet for etter og videreutdanning. Denne personen har sittet i arbeidsgruppen for «Gjør kloke valg». 
I tillegg er dette vår eksterne sakkyndig spesialist i NPE. 
Positive bidrag går ikke ubemerket hen, og i år går Årets kiropraktor går til Aleksander Chaibi!

Anne Marie Selborskar Selven

Det var en tydelig overrasket og glad Aleksander som entret scenen til trampeklapp fra publikum.

—Dette kom veldig overraskende på. Jeg er av den oppfatning at man skal bidra der man kan, for meg er det en selvfølge. Derfor er det ekstra hyggelig å få en sånn overraskelse som dette.

—Det kom helt uventet, jeg har ikke forberedt noen tale sier Aleksander. etter å ha fått overrakt bildet og plaketten som følger med tittelen Årets kiropraktor 2023.

Vi gratulerer Aleksander Chaibi – Årets kiropraktor 2023!