Anne Marie med Espen Ohren

Anne Marie er vår nye leder

Anne Marie Selborskar Selven ble valgt til ny leder av Norsk Kiropraktorforening under helgens landsmøte på Radisson Blu Scandinavia i Oslo.

Hun er annen generasjons kiropraktor og en ekte ildsjel for foreningen. Hun har sin utdannelse fra AECC i Bournemouth, og driver til daglig klinikken Kiropraktorgården i hjertet av Trondheim. Fra 1. januar 2023 er hun også styreleder i Norsk Kiropraktorforening.

Anne Marie har vært et dedikert medlem av NKF helt siden studenttilværelsen, og har siden den gang hatt ulike verv i foreningen som hun nå er valgt inn til å lede. Hun er en person som alltid rekker opp hånden, deltar, bidrar og trekker fremover, og ble for sin fremragende innsats for foreningen, i fjor tildelt prisen “Årets Kiropraktor 2021”. I sin tale til Landsmøte, i forkant av valget, uttrykte hun at hun ønsker å være en leder det er lavterskel å ta kontakt med. Hun ønsker at foreningen skal gi henne tillit til å vokse i rollen hun nå tar på seg.

Anne Marie med Espen Ohren

Jeg er god på å takle kaos og beholder roen når det brenner i alle retninger. Terskelen for å ta kontakt med meg eller noen andre som dere gir tillit til, skal være lav. 

Jeg er en person som liker å få jobben gjort, og gir meg ikke før ballen er i mål. Da må man dele og delegere. Spille andre god. Stå bak beslutningen som er tatt. Den er dere med på å ta! 

Jeg ønsker med deres tillit å vokse i rollen og møte dere på hvert deres nivå. Det er mulig at jeg kjemper nettopp din sak, og noen ganger må den vike for noe som kom i veien. Vi må være rause med hverandre, og jeg kan treffe stang ut. Men sammen med en sterk stab, støttende medlemmer, og et velfungerende styre, kan vi nå langt til slutt.  

Anne Marie

Selven overtar roret etter Espen Ohren som har styrt foreningen med stødig hånd de siste fire årene. Han har disse lykkeønskningene til sin arvtager.

Anne Marie er ufattelig kompetent. Hun sier aldri nei, hun stiller opp når det måtte være. Å overlate stafettpinnen til henne  – det er trygt! Jeg er veldig glad for at du rakk opp hånden og meldte deg til dette vervet. Jeg ønsker deg og det nye styret hell og lykke på veien.

Espen Ohren

Det blir store utskiftninger i foreningens sentralstyre fra nyttår. Det er kun én representant som tar gjenvalg, og det er Marcus Ogre. Resten av sentralstyret, inkludert vår nye leder og nestleder er nytt.

Endringer i sentralstyret

Sentralstyret 2023 – 2024:
Leder: Anne Marie Selboskar Selven (ny)
Nestleder: Tim Lothe Raven (ny)
Marcus Karlsen Ogre (gjenvalg)
Trine Jakobsen (ny –tidligere varamedlem/konstituert styremedlem)
Sindre Busk-Witzøe (ny)
Eilif Harloff (ny)
Varamedlem: Line Hesby Nessa (ny)