Nakkesmerter på agendaen

Førstesideoppslag og fire hele sider i søndagens utgave av VG var denne uken viet til årsakene, diagnostiseringen og behandlingsmetoder knyttet til nakkesmerter. 

Smerter i nakken kan oppstå som følge av en brå bevegelse, og gå over av seg selv. Men de kan også bite seg fast og skyldes stress, traumatiske opplevelser i oppveksten eller være tegn på underliggende sykdom. Slik starter VG-saken som sto på trykk søndag 19. september, før den forklarer hvor mange nordmenn som opplever disse plagene hvert eneste år og hva dette koster det norske samfunnet knyttet til sykefravær.

Styreleder i Norsk Kiropraktorforening Espen Ohren er intervjuet i saken og forklarer noen av årsakene til hvordan nakkesmerter oppstår, hvordan de diagnostiseres og behandles. 

Les saken i sin helhet her