Kiropraktor Håvard Nordås får fast spalte i avisen Agder 

Håvard Nordås har innledet samarbeid med avisen Agder. Hver tredje uke skal han i fast spalte ta opp temaer rettet mot fysisk aktivitet og forebygging av helseplager. 

-Hensikten med spalten er å opplyse og informere leseren. I korte trekk vil det dreie seg om å fremheve viktigheten av fysisk aktivitet, slik det er i overenstemmelse med både forskning, myndighetenes folkehelsetiltak og Norsk Kiropraktorforenings eget slagord “Et liv i bevegelse”, sier Nordås i et intervju med avisen. 

Saken kan leses i sin helhet på Avisen Agders nettsider (bak betalingsmur) 

Håvard, som til daglig jobber ved Flekkefjord og Kvinesdal kiropraktorklinikk, brenner for å formidle viktigheten av fysisk aktivitet uansett alder. 

– Jeg håper at leserne får utbytte, både kunnskapsmessig og praktisk. Helse og fysisk aktivitet er viktig for alle aldre av livet, som barn, ungdom, voksen og eldre, forteller Nordås i avisen. 

Hun klarer fortsatt ikke å bruke skulder til aktivitet. Har nå vært gjennom rehab. og opptrening siden det aktuelle. Hun henvises derfor til en snarlig vurdering med tanke på eventuell kirurgi for det aktuelle.