Kiropraktor Kyrre Neverdal blir lærer ved Norsk Toppidrettsgymnas i Bodø 

Jernmannen Kyrre Neverdal har fått jobb som fysisk trener for håndball hos Norges Toppidrettsgymnas og ungdomsskole i Bodø.

Til daglig jobber Kyrre som kiropraktor ved Eureka Kiropraktikk i Bodø. Den 10 januar ble det derimot kjent at Kyrre skal jobbe deltid for NTG Bodø, hvor han skal jobbe tett på håndballspillerne. 
 
—Jeg skal bistå de som er skadet, og hjelpe dem til å komme seg skikkelig på beina. Vi kommer til å kjøre mer konsentrerte økter, hvor målet er å bli sterkere. Forskjellen fra tidligere arbeid med håndballspillerne er at det blir mer en-til-en-oppfølging enn det har vært tidligere. Jeg gleder meg. Det blir en litt annen vinkling enn hva jeg har drevet med før, sier Kyrre Neverdal til Avisa Nordland (krever innlogging). 

Kyrre er utdannet kiropraktor, og har bak seg en femårig utdannelse fra Macquarie University, Sydney, Australia. 

Etter tilbakekomsten til Norge i 2012, har han tilegnet seg bred kompetanse innen undersøkelse og behandling av akutte og belastningsrelaterte idrettsskader, plager i muskel/skjelett og trening. Han har vært kiropraktor for utøvere under X Games Norway siden 2016, og han var medisinsk koordinator for IK Junkeren Dame Håndball i årene 2015-2018. 

Kyrre har bakgrunn som aktiv fotballspiller og har spilt divisjonsfotball i Tverlandet IL, Bodø/Glimt og Innstrandens IL. I dag er han aktiv innenfor langdistanse triatlon. 

Vi gleder oss til å ha Kyrre med på laget! Skriver Norges Toppidrettsgymnas på sine hjemmesider.