I et bredt spekter vil vi bli presentert den nyeste forskningen!

Kurset vil inneholde ortopedi, nevrologi, kiropraktisk behandling av kolumna og ekstremiteter, pediatri, folkehelse, psykologi, mm. 

Vi har et pakka program der første dagen starter etter lunsj med ortopedisk samarbeid med kiropraktorer og hvordan det kan og burde kunne fungere. Derifra går vi rett over i litt folkehelse før vi ser på nyansene i røde flagg og hvordan vi kan bedre bruke tegn og symptomer til å skille hva som er et slag, og hva som bare er litt funky nevrologiske og anamnesefunn.  

Dag to starter vi dagen med den nyeste forskningen, presentert av ELIB. Så blir det litt fancy. Det blir så valg mellom tre moduler: svimmelhet og hodepine, kiropraktisk behandling av kolumna og ekstremiteter og i modul 3; pediatri før lunsj og langtidssykemelding etter lunsj. Det som blir litt annerledes er at vi prøver å dele kiropraktisk behandling opp i flere deler, slik at man kan veldig om man ønsker å se på diversified, gonstead, thompson, aktivator e.l. Dagen fortsetter så med et foredrag om hvordan holde motivasjonen i klinikk før dagen avsluttes med populærforedrag og fest!

Les mer om Høstkurset og meld deg på her 


Vel møtt!
Hilsen Etterutanningsutvalget i NKF 

Kurset blir arrangert med støtte fra etter- og videreutdanningsfondet.

RELATERTE ARTIKLER

En kiropraktor som gir behandling eller tjenester som blir dekket av folketrygden kan etter avtale få refusjon fra HELFO.

I Norge ble kiropraktikk en offentlig godkjent helseprofesjon i 1989. Norske kiropraktorer er autorisert etter lov om helsepersonell (helsepersonelloven) og plikter å etterleve denne i sin klini...

Kiropraktorer har spesialkompetanse på muskel- og skjelettlidelser. Hos kiropraktoren får du stilt din diagnose på grunnlag av sykehistore, klinisk undersøkelse og eventuelle ...