Elisabeth Aas-Jakobsen - MNKF Kiropraktor og gründer

"De tre viktigste elementene for å bygge en god praksis"

Elisabeth Aas-Jakobsen, DC, MSc  graduerte fra Palmer College of Chiropractic, USA i 1995, MSc i pediatri fra Bournemouth 2010, Spesialist i Barne-og ungdomskiropraktikk. Grunnlegger av Norges første tverrfaglige spesialistklinikk Bekken og Barn, som spesialiserer seg på behandling av gravide og barn. En av grunnleggerne bak graviditets og ammeputen bbhugme som er solgt i over 50 land.  Elisabeth ble kåret til Årets kiropraktor i Norge i 2017. 

"Min passion er å hjelpe kiropraktorer å knekke praksiskoden. Sliter du med å bygge praksis, kan du være den flinkeste fagpersonen, men med liten mulighet til å hjelpe alle de pasientene som du ønsker! Praksisbygging er en kunst som kan læres. Jeg har vært heldig og har høstet enormt med erfaring i min egen praksisreise, ved å følge opp en mengde flotte behandlere. De som lykkes i praksis følger helt klare mønster og systemer, og det er disse jeg ønsker å dele for å gjøre din praksisreise lettere." 

RELATERTE ARTIKLER

En kiropraktor som gir behandling eller tjenester som blir dekket av folketrygden kan etter avtale få refusjon fra HELFO.

I Norge ble kiropraktikk en offentlig godkjent helseprofesjon i 1989. Norske kiropraktorer er autorisert etter lov om helsepersonell (helsepersonelloven) og plikter å etterleve denne i sin klini...

Kiropraktorer har spesialkompetanse på muskel- og skjelettlidelser. Hos kiropraktoren får du stilt din diagnose på grunnlag av sykehistore, klinisk undersøkelse og eventuelle ...