Atle Torstensen og Atle Aarre MNKF

"Behandlingsteknikker" og 

"Behandling av ekstremiteter"

Atle Torstensen har vært i praksis i Norge i over 25 år. Han har gjennom årene behandlet mange individuelle idrettsutøvere og lag både i Norge og internasjonalt og har blant annet vært en del av fotballklubben AC Milan sitt medisinske team i en årrekke.
Atle er svært populær foredragsholder og holder hvert år mange internasjonale seminarer i behandling av ryggsøyle og ekstremiteter rundt om i Europa. Spesielt mye er han i Italia, Frankrike, Sveits og Spania for å holde kurs.
Atle ble kåret til årets kiropraktor av NKF i 2006 og «International Chiropractor of the Year» av «The Masters Circle» i 2010. Han var med som grunnlegger av Eureka-kjeden og er nå med på å utvikle fagkompetansen i Klinikk for alle-kjeden. Les mer om Atle i vårt intervju med ham i medlemsbladet Columna her.

Atle Aarre er en kjent instruktør i kiropraktisk behandling både nasjonalt og internasjonalt. Han graduerte fra Palmer i 1991 og har drevet sin egen klinikk siden 1993 på Bryne. Han har vært en instruktør som underviser både nasjonalt og internasjonalt siden tidlig 2000-tallet og reiser flere ganger i året rundt i Europa for å undervise. Atle har vært involvert i idrett og behandling av idrettsutøvere i en årrekke.  Atle er sammen med Eilif Harloff også primus motor for kiropraktorenes bidrag på Ridderrennet, som har vært en kjempesuksess. 

 

RELATERTE ARTIKLER

En kiropraktor som gir behandling eller tjenester som blir dekket av folketrygden kan etter avtale få refusjon fra HELFO.

I Norge ble kiropraktikk en offentlig godkjent helseprofesjon i 1989. Norske kiropraktorer er autorisert etter lov om helsepersonell (helsepersonelloven) og plikter å etterleve denne i sin klini...

Kiropraktorer har spesialkompetanse på muskel- og skjelettlidelser. Hos kiropraktoren får du stilt din diagnose på grunnlag av sykehistore, klinisk undersøkelse og eventuelle ...