Populærforedrag "Du kan Mer enn du tror, quizz for ikke-quizzere"

Anne Lene er utdannet Handelsøkonom/MBM fra Oslo Handelshøyskole/BI (1993) med spesialisering i entreprenørskap og informasjonsarbeid. Hun har også en bachelor i psykologi med spesialisering på avhengighet fra Argosy University, USA (2013), samt fag fra masterstudier i kognitiv nevrovitenskap ved Universitetet i Oslo og fra PhD-studier i sosialpsykologi ved Walden University.

Hun er kjent for mange som “IQ-dama” i Dagbladet Magasinets lørdagsutgave hvor hun i flere år hadde sin egen populærvitenskapelige spalte. Hun har senere vært spaltist i Dagbladet Fredags spalte "Eksperten" og er en del av "Ekspertpanelet" i ukebladet Allers.

Hun har gitt ut 12 bøker til nå, og i 2010 var hun med å starte bladet Helsemagasinet hvor hun i flere år var medredaktør og nå er fagjournalist på temaer innen psykologi og mental helse. I tillegg til å skrive bøker og artikler, holder hun foredrag og arrangerer kurs og er mentor for andre sakprosaforfattere som har bra ting på hjertet. 

Les mer om Anne Lene Jonsen på hennes hjemmeside

 

 

RELATERTE ARTIKLER

En kiropraktor som gir behandling eller tjenester som blir dekket av folketrygden kan etter avtale få refusjon fra HELFO.

I Norge ble kiropraktikk en offentlig godkjent helseprofesjon i 1989. Norske kiropraktorer er autorisert etter lov om helsepersonell (helsepersonelloven) og plikter å etterleve denne i sin klini...

Kiropraktorer har spesialkompetanse på muskel- og skjelettlidelser. Hos kiropraktoren får du stilt din diagnose på grunnlag av sykehistore, klinisk undersøkelse og eventuelle ...