Medlemskap og medlemsfordeler

Over 90 % av kiropraktorene i Norge er medlem i NKF. De fleste melder seg inn under studietiden. Her er informasjon om medlemskap, avgiften til Norsk Pasientskadeerstatning (NPE) og oversikt over de mange gode medlemsfordelene.

Medlemsfordeler

​Som medlem av Norsk Kiropraktorforening får du en hel rekke medlemsfordeler. Foreningen har avtale med:

 • Norwegian airlines - 7 % rabatt
 • CircleK - rabatt på drivstoff og fyringsolje
 • Scandic-hotellene
 • Thon-hotellene
 • First-hotellene
 • Frogner House - serviced apartments
 • Fysiopartner - rabatt på behandlingsbenker og utstyr
 • Lyreco - sterkt rabatterte priser på kontorrekvisita
 • Brilleland
 • Europcar
 • Proffklær - rabatt på yrkesklær
 • Alltid24 Alarm
 • NextGenTel - rabatt på telefoni og nettverk
 • DHJ/Bring - rabatt på nasjonale forsendelser og DHL worldwide

Tilbudene gjelder for NKFs medlemmer, deres familie og samarbeidspartnere. Informasjon om hvordan avtalene kan benyttes, inkludert rabattkoder, ligger på foreningens intranettsider.

Øvrige medlemsfordeler

BMW Norge tilbyr 8 prosent avslag på ny bil. Dette gjelder ved kjøp av både bensin, diesel og el-bil.

DNB gir gode betingelser på sparing, lån og forsikringer.

Winterbergh forsikring tilbyr forsikring for private og bedrifter, og gir 15 prosent kundebonus dersom du velger å samle forsikringene dine hos selskapet.

SYSE gir NKF-medlemmer 50 prosent rabatt på webhosting og nettløsninger.

Hos Trygg Partner får du den aller beste prisen på hjertestartere, gode priser på førstehjelpskurs og rabatter på medisinsk utstyr

Akupunkturutstyr - Medlemmer får 20 % rabatt på nåler til tørrnåling og akupunktur fra behandlingsutstyr.no.

Interpos gir rabatt på betalingsløsninger, maskiner og utstyr

Kvitteringsruller.no gir 10 prosent avslag på alle kjøp. 

Hos webselskapet Markant har foreningen avtale som omfatter produksjon, design og hosting av websider, samt digital markedsføring. Markant er sertifisert Google- og Microsoftpartner, og tilbyr tjenester innen «perfomance marketing» på både Google, Bing og sosiale medier. Alle våre medlemmer får i tillegg rabatter på utarbeidelse av grafisk materiell som visittkort, brosjyrer og løpesedler.

Collectio gir fordelaktige priser på tjenester som fakturering, betalingsoversikt, purringer og inkasso. Collectio har også direkteløsninger til ProMed.

Elavon gir NKF-medlemmer betalingsløsninger med kort (VISA, Mastercard, Maestro, Visa Electron, JCB og Diners Card) til fordelaktige priser og vilkår. Elavon og Interpos samarbeider overfor NKFs medlemmer ved at Interpos tar seg av maskinparken og Elavon kortavtalene.

Medlemskap

Medlemskategoriene er tilpasset ulike livssituasjoner og behov.

Medlemskategoriene er:

 • Hovedmedlem - for autoriserte kiropraktorer. Disse betaler full medlemskontingent.
 • Turnusmedlem - for ferdigutdannede kiropraktorer i turnustjeneste. Turnusmedlemmene betaler 25 % av medlemskontingenten. De som er medlem under turnustjenesten betaler 34 % kontingent det første året etter at de har blitt autorisert som kiropraktor og 66% det andre året.
 • Studentmedlem - for de som studerer kiropraktikk. Medlemskapet koster kr. 200,- i året og man får mulighet til "gratis" medlemskap i ANSA - Association of Norwegian Students Abroad.
 • Medlemmer i svangerskapspermisjon, fulltidsstudier, langtidssykemelding m.m. kan søke om redusert kontingent. 

Medlemskapet løper til det blir skriftlig sagt opp og bekreftet. Medlemskontingenten, unntatt for studenter, faktureres hvert kvartal og sendes ut per epost.

Norsk Pasientskadeerstatning (NPE)

Offentlig helsepersonell må betale obligatorisk avgift til NPE og NKF administrerer ordningen på vegne av medlemmene. NPE er en statlig etat underlagt Helse- og omsorgsdepartementet og departementet fastsetter størrelsen på avgiften hvert år. NPE behandler erstatningskrav fra pasienter som mener de har fått en skade etter behandlingssvikt i helsetjenesten. 

RELATERTE ARTIKLER

Torsdag 29. september var NKF invitert til høring på Stortinget om meldingen ”Verdier i pasientens helsetjeneste. Melding om prioritering”. Foreningen brukte sin taletid til &...

Vi viser til Helse- og omsorgsdepartementets høringsnotat datert 20. juni 2016.  Norsk Kiropraktorforening støtter departementets forslag om automatisering av egenandelstak 2 og avv...

31. mars og 31. oktober er faste frister for å søke fondsmidler fra hhv. Fondet for etter- og videreutdanning og Norske kiropraktorers forskningsfond er.