Webinar: Regnskap - et nødvendig onde?


Kurs: Webinar: Regnskap - et nødvendig onde?

Arrangør:
Norsk kiropraktorforening
Dato:
To 28.02 | 2019
Påmeldingsfrist:
Ti 26.02
Sted:
Webinar
Kursavgift:
Normal price - NOK

Hva blir skatten din for 2018? Hvilke fradrag lønner det seg å ta, og bør du organisere økonomistyringen din i et enkeltpersonforetak eller et aksjeselskap?

28. februar  vil Fred Radenbach fra Causa for å informere om regnskap og økonomi for selvstendig næringsdrivende.
 
Causa er regnskapsbyrået som har spesialisert seg på kiropraktorøkonomi og som bistår alt fra turnuskandidater til klinikker til hele kiropraktorkjeder. NKF har også tidligere benyttet seg av Causa til foredrag for turnuskandidater med suksess, og selskapet har en avtale med oss som gir alle medlemmer i foreningen rabatterte regnskaps- og økonomirådgivningstjenester.
 
I webinaret kommer Fred til å se spesielt på utfordringene selvstendig næringsdrivende møter. På et grunnleggende nivå gjelder det for eksempel hvilket regnskapssystem man bør velge eller om regnskap er noe man kan gjøre selv. På et mer overordnet plan gjelder det for eksempel spørsmål om å organisere seg i enkeltpersonforetak eller aksjeselskap eller hvordan man kan maksimere rettighetsytelser som foreldre- eller sykepenger. 
 
Regnskap kalles gjerne for et nødvendig onde. Samtidig er det dette kiropraktorer og deres familier styrer både sin privat- og bedriftsøkonomi etter, så det er viktig og interessant for oss alle sammen. Vi anbefaler så mange som mulig å ta seg tid og gleder oss til webinaret. 
 

Tidspunkt

kl 19:00-ca 20.30 

Oppkobling

Deltakere vil dagen før webinaret mottatt en mail om hvordan webinaret gjennomføres. 

Pris

Webinaret er gratis, men krever påmelding.

Påmelding

Mail til kathinka@kiropraktikk.no 

KURSKALENDER

To 27.08 - 29.08 | 2020

Storgata 10a, Oslo

29.08 | 2020

Oslo