Webinar: Hjernerystelse og SCAT-5


Kurs: Webinar: Hjernerystelse og SCAT-5

Arrangør:
Norsk Kiropraktorforening
Dato:
Ti 24.11 | 2020
Påmeldingsfrist:
Ma 23.11
Sted:
Nettbasert
Kursavgift:
Webinar: Hjernerystelse og SCAT-5 - 300 NOK
Godkjente timer/poeng:
2

Dette er et kurs kun for medlemmer. Logg inn for å melde deg på.

Hva gjør du når du mistenker en hjernerystelse? Hvordan vurderer man en hjernerystelse? Hva er SCAT-5 og hvordan benytte det? Når bør man henvise til sykehus/legevakt? Hva er oppdaterte råd og anbefalinger for tiltak i etterkant av en hjernerystelse.

Påmeldingen er i dag 24/11 åpen til kl 15.

Alle disse spørsmålene gir Truls Martin Straume-Næsheim deg svar på!

Foredragsholder

Truls Martin Straume-Næsheim er overlege i ortopedi ved Akershus universitetssykehus. Han har forsker og idrettsmedisinsk bakgrunn som stipendiat ved Senter for idrettsskadeforskning. Han har en PhD fra 2008 på temaet hodeskader i fotball. Til daglig er han ortoped på Ahus med knekirurgi, idrettsmedisin og hodeskader som spesialfelt. Fra 2011 til 2016 var Truls landslagslege for kvinnelandslaget i fotball og han har fortsatt forskningssamarbeid med Senter for idrettskadeforskning. Truls har god erfaring som foreleser og underviser i ortopedi og idrettsmedisin og har skrevet flere artikler og lærebokkapitler innenfor temaet.

Tidspunkt

Kl 19.00-ca 20.30

Praktisk informasjon

Plattformen er Teams, og alle deltakerne mottar informasjon om pålogging og link i forkant av kurset. 

Det blir opptakt av webinaret. Er du interessert i opptak, så meld deg på elektronisk og send en mail til kathinka@kiropraktikk. Du får opptaket tilsendt i etterkant. 

Webinaret er forbeholdt MNKF. 

KURSKALENDER