Undersøkelse og behandling av korsrygg- og bekkenplager


Kurs: Undersøkelse og behandling av korsrygg- og bekkenplager

Dato:
To 13.09 | 2018
Påmeldingsfrist:
Fr 31.08
Sted:
Norsk Kiropraktorforening, Storgata 10a, Oslo
Kursavgift:
Normal price - 2000 NOK
Antall kursdeltagere:
30
Godkjente timer/poeng:
7

Elisabeth Aas-Jakobsen vil i forelese  kiropraktisk undersøkelse og behandling av bekkenplager, med fokus på plager i svangerskapet. Espen Ohren vil forelese i utredning og behandling av korsrygg – med fokus på vurdering av tilstand/symptomer opp mot anamnese, undersøkelsesprotokoll og ev. funn på diverse tilstander med påfølgende adekvate og mulige behandlingsteknikker.

Program

09:45 – 10:00 Oppmøte og registrering

10:00 – 13:00 Kiropraktor Elisabeth Aas-Jakobsen: Hvordan møte og behandle pasienten med bekkenplager?

13:00 – 14:00 Lunsj

14:00 – 17:00 Kiropraktor Espen Ohren

17:00 – 17:10 Avslutning/spørsmål og vel hjem!

Foredragsholdere og tema:

Elisabeth Aas-Jakobsen, DC, MSc

Elisabeth studerte ved Palmer College of Chiropractic i Davenport og var ferdig i 1996. I 2006 åpnet hun Bekken og Barn på Skøyen i Oslo, den første kiropraktorklinikken som spesialiserte seg på behandling av gravide og barn i Norge. I 2010 ble hun den første nordmannen som tok en master i muskel-, og skjeletthelse hos barn og unge, fra AECC. Elisabeth er lidenskapelig opptatt av hvordan vi som kiropraktorer kan bidra til en bedre livskvalitet hos gravide og barn. Hun ble under Faglig Kongress 2017 kåret til Årets Kiropraktor.

Elisabeth vil forelese i kiropraktisk undersøkelse og behandling av bekkenplager, med fokus på plager i svangerskapet. Foredraget vil inkludere praktisk gjennomgang av kiropraktiske behandlingsteknikker for diverse bekkenplager, samt råd og oppfølging av bekkenplager i svangerskap.

Espen Ohren, kiropraktor

Espen graduerte fra AECC i 1997. Han har siden dette drevet praksis både i England og Norge, og har siden 2001 jobbet ved og drevet klinikker i Horten, Åsgårdstrand og Tønsberg. Han er videreutdannet innen undersøkelse og behandling av barn, idrett (FICS), funksjonell nevrologi, kjevetilstander, øvre cervikale tilstander inkl. whiplash, svimmelhet, ekstremitetsbehandling og kognitiv terapi. Espen har vært foredragsholder innenfor kiropraktisk undersøkelse og behandling for den norske legeforening og Norsk Kiropraktorforening samt skoler, arbeidsplasser og foreninger. Kursholder for Norsk Kiropraktorforening, senest vedr. undersøkelse og behandling av korsrygglidelser og skiverelaterte lidelser i lumbalcolumna (UKRUS og Prolapsforløp i kiropraktorpraksis)

Espen vil forelese i utredning og behandling av korsrygg – med fokus på vurdering av tilstand/symptomer opp mot anamnese, undersøkelsesprotokoll og ev. funn på diverse tilstander med påfølgende adekvate og mulige behandlingsteknikker. Praktisk trening av ferdigheter innenfor undersøkelsesprotokoller og behandlingsteknikker blir en stor og viktig del av kurset.

Begge foredragsholdere har lang fartstid og vil kunne svare på direkte spørsmål, vise spesielle teknikker og har en del tips og triks i ermet!

Kurset er forbeholdt MNKF.

KURSKALENDER

Fr 03.05 - 04.05 | 2019

Fokus Helse & Trening, Aagaardsplass 5, Sandefjord

25.05 - 26.05 | 2019

Storgata 10a, Oslo