Grunnkurs i trykkbølgebehandling


Kurs: Grunnkurs i trykkbølgebehandling

Arrangør:
Fysiopartner
Dato:
On 15.05 | 2019
Påmeldingsfrist:
On 01.05
Sted:
Fysiopartner as - Peter Møllers vei 5A, 0585 Oslo
Kursavgift:
Normal price - 1990 NOK

Dette kurset gir deg en introduksjon til trykkbølge. Kurset gir deg praktisk innføring om trykkbølgebehandling av de mest veldokumenterte diagnosene som f.eks akillessenebetennelse, plantarfascitt, skuldersmerter osv. samt kunnskap om hvor vi står forskningsmessig i dag. Vi går også gjennom historikk og teknologien bak trykkbølge­behandling.

Vi legger stort fokus på praktisk opplæring for at du skal bli trygg på å gi en sikker og effektiv behandling direkte etter avsluttet kurs.

Tidspunkt: kl 0900-1500 Kursholder:Christian L. Enstad er fysioterapeut ved Atlas Medica i Tønsberg. I hans kliniske hverdag er trykkbølgebehandling og ultralyddiagnostikk sentrale verktøy. Tidligere har han også jobbet som produktspesialist på begge disse modalitetene. Han har eksamen i ultralyddiagnostikk fra Manuellterapeutenes Servicekontor og er sertifisert bruker av avansert trykkbølgebehandling fra Storz Medical AG.

 

Påmelding og betaling: Send din påmelding til salg@fysiopartner.noLa påmeldingen inneholde navn på deltager(e), mailadresse, mobilnummer, firmanavn og adresse.Faktura sendes deltagerens mailadresse. Påmeldingen er bindende. Vi gjør oppmerksom på at eventuell avmelding av kurset må gjøres senest 2 uker før kursdato. Ved senere avmelding vil ikke kursavgiften refunderes.

Spørsmål: Tel: 23 05 11 60 – salg@fysiopartner.no

 

KURSKALENDER

Fr 03.05 - 04.05 | 2019

Fokus Helse & Trening, Aagaardsplass 5, Sandefjord

25.05 - 26.05 | 2019

Storgata 10a, Oslo