Slik avlaster vi fastlegene

Det er på høy tid å benytte kompetansen til landets mest voksende helseprofesjon i et primærhelseteam for å avlaste fastlegene i en stresset hverdag, skriver kiropraktor Eirik Bjargo i Dagsavisen denne uken.

I kjølvannet av debatten om fastlegeordningen og den varslede krisen med vanskelig rekruttering til  kommunehelsetjenesten, ønsker helsemyndighetene å satse på primærhelseteam med aktører fra flere autoriserte helsegrupper for å bøte på situasjonen. Dette er på høy tid, mener Eirik Bjargo som har lang fartstid i tverrfaglig klinikk. 

- Gjennom over 30 år i en tverrfaglig klinikk med alle profesjoner har dette vært en ubetinget suksess, skriver han i sitt innlegg. 
 
Les innlegget i Dagsavisen i sin helhet: Slik avlaster vi fastlegene

RELATERTE ARTIKLER

Kiropraktor Anders Galaaen Bakken flytter fra Stavanger til Sverige for å utrede autonom respons etter manipulasjonsbehandling av ryggraden og dens effekt på smertefølelse.

I etterkant av regjeringens fremleggelse av Statsbudsjettet for 2018 har NKF vært på høring i Stortingets helse- og omsorgskomite, og sendt innspill til Utdannings- og forskningskomiteen. Bedre tilret...

Jakob Lothe åpnet Faglig Kongress 2017 med en liten tur ned Memory Lane før han satte Bergen på kartet som en mulig hovedstad for norsk kiropraktikk i fremtiden.