Er helseforsikringer den store politiske helsebløffen?

Kiropraktorer og fysioterapeuter ønsker at politikerne gjør det offentlige tilbudet like godt som tilbudet i helseforsikringene – også i praksis. Slik det er nå, skaper helsepolitikerne et godt marked for behandlingsforsikringer.

Ole C. Kvammen er M.Sc., kiropraktor og førstekonsulent i trygdefaglige emner ved Universitetet i Oslo. I denne ukens utgave av Dagens Medisin stiller han spørsmålet om det offentlige helsetilbudet er like godt som behandlingsforsikringene gir – når det gjelder kiropraktorbehandling og fysioterapi? Tross alt er det jo dette behandlingstilbudet som utgjør majoriteten av utbetalingene for slike forsikringer.
I følge Kvammen er svaret på dette klart, Nei!  Les hele kronikken i sin helhet her:

https://www.dagensmedisin.no/artikler/2017/09/01/er-helseforsikringer-en-politisk-bloff/

RELATERTE ARTIKLER

Torsdag 29. september var NKF invitert til høring på Stortinget om meldingen ”Verdier i pasientens helsetjeneste. Melding om prioritering”. Foreningen brukte sin taletid til å løfte fram de enorme sam...

Forskere ved University of Ontario Institute of Technology er i disse dager i gang med å utvikle et innovativt verktøy som skal kartlegge funksjon og funksjonshemming hos pasienter med smerter i korsr...

50 nye kiropraktorer har gått ut i turnustjeneste i år, og de aller fleste startet nå etter sommeren. Med studietilbud kun i utlandet er det uvant for de ferske kiropraktorene å snakke norsk.