Fremragende anerkjennelse i SCIE

Tidsskriftet Chiropractic & Manual Therapies (CMT) har fått fremragende anerkjennelse i Science Citation Index - Expanded (SCIE), i kategorien rehabilitering.

CMT er det første tidsskriftet i verden som har oppnådd slik storslått anerkjennelse med “kiropraktikk" i tidsskriftets navn. Tidsskriftet vil bli fremmet i Web of Science. I tillegg overrekkes de “Impact Factor” i juni 2020.

Professor og administrerende direktør i CMT, Bruce Walker AM fremhever at suksessen er et positivt resultat av den helhetlige innsatsen blant kunnskapstørste personer og samarbeidspartnere, som har støttet tidsskriftet i alle år.

Les pressemeldingen her.

RELATERTE ARTIKLER

En kiropraktor som gir behandling eller tjenester som blir dekket av folketrygden kan etter avtale få refusjon fra HELFO.

I Norge ble kiropraktikk en offentlig godkjent helseprofesjon i 1989. Norske kiropraktorer er autorisert etter lov om helsepersonell (helsepersonelloven) og plikter å etterleve denne i sin klini...

Kiropraktorer har spesialkompetanse på muskel- og skjelettlidelser. Hos kiropraktoren får du stilt din diagnose på grunnlag av sykehistore, klinisk undersøkelse og eventuelle ...